Център за междуетнически диалог и толерантност "Aмалипе"

преодоляване на антиромските стереотипи сред младите хора

Видео

Новина от Канал 0 (регионална бургаска медия)  е представен репортаж  „Стартира проект Младежта е толерантност “. В него на кратко се представят предстоящите дейности и цели на доброволческия клуб в Бургас. В репортажа участват Велчо Михалев и Таня Николова-Гюзелова, координотари за област Бургас по проекта

 

 

 

 

В репортажа се представя проекта „Младежта е толерантност“ в Областна администрация- Бургас. В репортажа участват Таня Николова-Гюзелова, координатор и Момчил Баев, нац. координатор по проекта. Те разказват за предстоящите дейности по проекта.

 

 

 

 

Филм за клуб „Младежта е толерантност“-Пловдив. 

 

 

 

 

 

  

Филм за клуб „Младежта е толерантност“-Враца

 

 

 

 

 

  

Филм за клуб „Младежта е толерантност“-Благоевград

 

 

 

 

 

 

 Филм за клуб „Младежта е толерантност“-Велико Търново

 

 

 

 

  

 

Филм за клуб „Младежта е толерантнст“-Бургас

 

 

 

 

 

  

 Филм за клуб „Младежта е толерантност“-Шумен

 

 

 

 

 

  

Клуб Младежта е толерантност след визита в Унгария в Радио Шумен. Силвия Станчева разказва за визитата на младежите и проекта.

 

 

 

 

 

Презентация и снимки на дейността на клуб „Младежта е толерантност“-Благоевград

 

 

 

 

  

tolerantnost-videoВ репортажа на шуменска регионална медия се представят обученията по проекта в Шумен. Силвия Станчева, координатор по проекта за област Шумен разказва за обученията и техните цели.

 

 

 

 

 

btv

 Предаване на живо в „Тази сутрин“, БТВ.

"Животът като огледало"-Флашмоб за толерантност в 6 града в страната. 

Деян Колев, председател на Център “Амалипе“ в „Тази сутрин“ и Клуб „Младежта е толерантност“ пред Джумая Джамия на живо с кампания за толерантност. 

 

 

 

bnt2tv„Кампания за етническа толерантност организират младежи в Пловдив“, репортаж на БНТ 2, на живо. Представят целта на кампанията на младежки клуб „Младежта е толерантност“-Пловдив. В репортажа участват Радослав Стилиянов, координатор за област Пловдив и доброволци. Той представя кампанията не само в Пловдив, а и във всички шест града по проекта „Младежта е толерантност“, както и целта на младежките групи за толерантност.

 

 

 

news7

„Ставаме толерантни с усмивки в огледало“, репортаж на 7 New за кампанията „Животът е като огледало: ако се усмихнеш, ще получиш усмивка“ във Велико Търново. В репортажа се представя на живо кампанията, Теодора Крумова, зам. Председател на Център „Амалипе“ дава повече информация за идеята на кампанията. Ромелия Михтиева, координотор по проекта „Младежта е толерантност“ за област Велико Търново и Николай Бенчев, доброволец споделят защо участват в кампанията и как реагират великотърновци на кампанията.

              

 

 

novatv Нова ТВ с репортаж за кампанията „Животът е като огледало: ако се усмихнеш, ще получиш усмивка“ на клубовете„Младежта е толерантност“.

 Флашмоб за толерантност между етносите пред Джумая джамия в Пловдив. Младежката акция е организирана шест дни след нападението на сградата, която е национален паметник на култулрата.В репортажа участва Радослав Стилиянов, координотор за област Пловдив. Кадри от кампанията в Пловдив.

 

 

 

rimextv

Тишомир Машов, координатор за Враца в студиото на „Денят с Римекс“ на Rimex Tv. Тема на предаването: 8-ми април – Международен ден на ромите и кампанията, която организират младежката група за толерантност във Враца.